Szórakozás

Irtó perverz, ami a magyar tévéssel történt

Gianni Annoni még mindig keresi álmai asszonyát. A sármőr udvarolt már több fura helyen is.

Folyamatosan keresi a szerelmet Gianni Annoni, aki még mindig a szinglik táborát gyarapítja. Az olasz szívtipró bár többször élt már tartós kapcsolatban, még mindig nem sikerült megállapodnia. Pedig a gasztronómiában is jártas tévés már extrém helyeken is kereste a szerelmet.

„Nem tudok lenyugodni, körülnézni és odafigyelni, úgy, ahogy azt egy nő igényelné. Apám mindig azt mondja, hogy ismerkedjek templomban, de ez nem megoldás, hiszen ott mindig három lábon – bottal – jönnek ki. Fiatalok nincsenek” – mesélte a sármos olasz, aki könyvtárban is megfordult már csak azért, hogy elrabolja egy hölgy szívét.

„Voltam könyvtárban is, de ott mindig rám szóltak, hogy maradjak csendbe, mert nem tudnak tőlem olvasni. Próbáltam új helyeken megfordulni és ismerkedni, de nem egyszerű. Bizonyos nők ráadásul félnek attól, hogy velem ismerkedjenek” – árulta el Gianni, aki szerint neki is sokat kell változnia ahhoz, hogy megtalálja a másik felét.

„Lehet, hogy volt már olyan, hogy bevonzottam azt a nőt, aki a társam lehetett volna egy életen át. Ám nem tudtam kezelni. Sokat vagyok egyedül az utóbbi időben és rengeteg kérdés van bennem, hogy miért alakult így” – mondta az ismert műsorvezető, aki nem adja fel, s bízik benne, hogy hamarosan megtalálja álmai asszonyát.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik