Szórakozás

Óriási szerencséje van Udvaros Dorottyának

Nem várnak bocsánatkérést az Udvaros-baleset sérültjei. A vétlen kocsiban ülők leszögezték, semmiféle követelésük nincs a színésznő felé.

Március 10-én, szombaton balesetet okozott Udvaros Dorottya. A színésznő hátulról rohant bele egy finn-magyar házaspár autójába Budapesten, ketten megsérültek. A rendőrség még vizsgálja a karambol körülményeit, a hírek szerint a Kossuth-díjas művészt akár felfüggesztett börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság, több százezer forintos bírságot  kaphat, sőt a jogosítványát is elveszítheti. Az, hogy a mostani szabálysértési eljárás büntetőjogi eljárássá alakul-e, attól függ, hogy a másik kocsi utasai nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek-e.

Az egyik sérült, Mucsi Katalin és férje, Eero Paakkola a TV2 Mokkájában meséltek a balesetről. Elmondták, nem csak ők, Udvaros Dorottya is kisebb sokkot kapott az ütközésnél, ezért nem is vették rossz néven, hogy a színésznő szinte alig állt szóba velük, azt azonban hozzátették, azóta sem beszéltek a művésszel.

„Semmiféle követelésünk nincs a színésznő felé, azt sem vártuk, hogy abban a helyzetben bocsánatot kérjen. Sem idő, sem alkalom nem volt ott, akkor erre” – szögezte le Mucsi, aki úgy véli, Udvaros ismertsége által túl nagy sajtónyilvánosságot kapott az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik