Szórakozás

Bombaszerződést kötött az X Factor atyja

A tehetségkutató és a Britain’s Got Talent című vetélkedő 2013-ig biztosan műsoron marad.

Simon Cowell az angol ITV-vel kötött 100 milliós szerződés értelmében nem vesz majd részt a Britain’s Got Talent válogatásán, csupán a döntők során ül a mentori székbe. A megállapodás egyetlen hátulütője, hogy Cowellnek hétvégente majd ingáznia kell az Egyesült Államok és Anglia között, ugyanis a két országban egy időben kezdődik az X Factor. A zsűritag egyébként azzal a kéréssel fordult a céghez, hogy karácsonykor és újévkor szüneteltessék a műsort, mert ekkor Barbadosra szokott utazni, hogy pihenjen, és feltöltődjön. Ezen kívül további 20 millió fontos fizetést is szeretne magának kiharcolni a következő három évre.

„Örülök, hogy sikerült megállapodnunk az ITV-vel, hiszen ezáltal az együttműködésünk tovább fejlődhet. Mindent megteszek, hogy mindkét műsor évről évre továbbra is nagyot üssön” – mondta a mentor.

„Az X-Faktor és a Britain’s Got Talent segített az elmúlt évtized brit televíziózását definiálni. Nemcsak beszélgetési témát adtak, de egy nemzet lett a megszállottja. Boldog vagyok, hogy a nézőink továbbra is élvezhetik ezeket a nagyszerű műsorokat az elkövetkező három évben” – mondta Peter Fincham, az ITV programigazgatója.

Ajánlott linkek:

100 milliós szerződést kötött az X-Faktor mentora (Bors)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik