Szórakozás

Sokat fogyott az RTL műsorvezetője – Mi történik vele?

Valkó Eszter egyre vékonyabb. Vőlegénye már figyelmeztette, hagyjon fel a fogyókúrával. A műsorvezető azonban szeretne karcsú lenni az esküvőjén.

Valkó Eszternek májusban bekötik a fejét. A műsorvezető előrelátóan már fél éve arra készül, hogy a nagy napon a legjobb formáját hozhassa. Rendszeresen edz és diétázik, aminek látványos eredménye van.

„Mindig arra gondolok, hogy jön az esküvő és én még sem szeretnék Ursulaként bevonulni. Az is elég kínos lenne, ha kövérebb lennék, mint a partnerem. Meg hát gyereket is szeretnénk és jobb lenne kevesebb kilóról indulni és arra jön rá az a plusz 20 kiló.” – mondta Eszter a Reflektor magazinban.

Azt is elárulta, szinte nincs olyan fogyókúra, amit ne próbált volna ki, de eddig még egyikkel sem sikerült igazán tartós eredményt elérnie. Ráadásul fél évvel ezelőtt gluténérzékenységet diagnosztizáltak, így nem ehet akármit.

Mint mondja, mostani fogyókúrájának lényege, a rendszeres edzés, étrendjén szinte semmit nem változtatott. Azt állítja, nagyon nehezen tudja rávenni magát arra, hogy sportoljon, pedig azt követően mindig sokkal jobban érzi magát. Eszter nem szeretné sanyargatni magát, időnként édességet is engedélyez magának.

A sors furcsa fintora, hogy amíg az RTL Klub műsorvezetője öt kilót fogyott, addig a párja pontosan ennyit szedett fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik