Szórakozás

Kritika: Bruce Willis veszélyezteti a kislánya egészségét

Nemrég múlt egy hónapos a világsztár legkisebb lánya, Mabel, akit a sztár magával hozott Budapestre. Azt mondják, ez felelőtlenség.

Kritizálták Bruce Willist, amiért néhány hetes kislányával repülte át a fél világot. A sztár csütörtökön érkezett Budapestre, nálunk forgatja a Die Hard negyedik részét. Az egy hónapig tartó munka idején pedig a színész felesége, Emma Hamming nem akart egyedül lenni.

„Korábban önálló voltam, mindent egyedül csináltam, de amióta Bruce-t megismertem, fáj, ha nem lehetek vele” – magyarázta korábban Emma, aki eddig is mindenhova elkísérte a férjét. Igaz, a terhessége alatt ritkábban ingázott Los Angeles és New York között.

A filmsztár, akinek három felnőtt lánya van, mindig is felelősségteljes apa volt, ezért lepett meg sokakat, hogy most egy csecsemővel utazott. A kritizálók azt állítják, hogy ezzel az úttal veszélyezteti a kicsi egészségét. Környezetváltozás, az időeltolódás és az, hogy ebben a korban még gyenge az immunrendszer – mind rizikót jelentenek.

Pedig a gyerekgyógyászok szerint a repülés kevésbé megterhelő egy csecsemőnek, mintha autóval utazna. A leggyakoribb probléma az erős fülfájás, ami miatt a gyerek nyugtalan lehet, de ez itatással vagy szoptatással enyhíthető. Az időeltolódás miatt ugyan lehetnek átállási gondok, de ez is megoldhat. Ráadásul Willis magángéppel repült, így a fertőzésveszély is csekély.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik