Kultúra

Bruce Willis köztünk jár

Feleségével, Emma Heming Willisszel és újszülött gyermekével Budapestre érkezett Bruce Willis. A színész az A Good Day to Die Hard című filmet forgatja hazánkban.

A sztár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes terminálján landolt csütörtök délután, ahol Adam Goodman, a film magyarországi producere várta.


Fotók: MTI / Kallos Bea

Bruce Willis április elején született, Mabe Ray Willis nevű gyermekét elrejtette a sajtó munkatársai elől, ő maga azonban kedélyesen integetett a fotósoknak, újságíróknak és a helyszínen várakozó rajongóknak, majd rendőri biztosítással elhagyta a helyszínt.

A Die Hard-sorozat ötödik darabja 86 napig forog Magyarországon több helyszínen, és a munkálatok miatti útlezárások várhatóan már ma este okoznak nehéz pillanatokat a budapestieknek.

A filmet egyébként eredetileg Csehországban forgatták volna, de a bizonytalan cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarország mellett döntött.

A produkció rendezője John Moore, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették. A történet főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney alakít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik