Szórakozás

Liptai Claudia megdöbbentő vallomást tett

Szívszorító vallomást tett Liptai Claudia a péntek esti Megasztárban. Élő adásban mondta el, milyen elképesztő helyzetbe került egyik alkalommal gyermekkorában.

A Megasztár segítségével az éhező gyerekeknek gyűjtenek pénzt, amely majd a Minden gyermek lakjon jól! Alapítvány jóvoltából jut el a rászorulókhoz. A TV2 tehetségkutatójának egyik műsorvezetője a felhívás kapcsán elképesztő dolgot árult el magánéletéről. Claudia elmesélte, egyszer annyira rosszul ment a családjának, hogy édesanyja tőle kérte el a zsebpénzét. Vélhetően ez mély nyomot hagyhatott a színésznőben, ha erre a dologra még ma is ilyen élénken emlékszik és élő adásban is elmesélte.

De nem csak Claudia miatt hatódhattunk meg péntek este. Kullai Tímea kiesése is sokakat szíven ütött, ugyanis még a zsűritagok sem számítottak arra, hogy a nézők közül ilyen kevesen szavaznak rá. Szintén kevés voksot kapott Nagy Kristóf Bozont is, de a zsűri soros döntnöke, Bereczki Zoltán a két versenyző közül végül Tímeát ejtette ki a versenyből, még annak ellenére is, hogy a másik három ítész éppen a fiatal lányt jutatta volna tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik