Szórakozás

Szeretői fiatalították meg a férfifaló színésznőt

Sok kritika éri a nagynevű magazinokat, amiért csak a fiatal nők szépségét éltetik azzal, hogy évről évre közülük választják ki a címlaplányokat. A Daily Mail bebizonyította, hogy ez hiba.

Egyetlen hét leforgása alatt talált három olyan sztárt a Daily Mail, akik szerintük alkalmasabbak lennének az „Év legszebb nője” címre, mint például a legutóbb megválasztott Beyonce.

Sharon Stone, Michelle Pfeiffer és a modell-színésznő, Christie Brinkley hárman együtt 159 évesek, de mindegyikük lepipálja fiatal kolléganőit.

Az 54 éves Stone egy kanári sárga ruhában jelent meg a brazíliai Sao Paulo egyik rendezvényén, és senki nem talált kivetnivalót a megjelenésében. „Végre kibékültem az életemmel, ezért nem öregszem mostanában” – viccelődött. “Persze, a fiatal szeretők is jót tesznek.”

Az egykori modell, és vígjáték sztár Christie Brinkley a legidősebb a trióból, de 58 évesen is sok fiatal cserélne vele. Alakját a rendszeres edzésnek köszönheti, és azt állítja, a kiegyensúlyozott étrend miatt ilyen sima és feszes a bőre. „Négyszer váltam el, és minden alkalommal éveket fiatalodtam” – tette hozzá.

Michelle Pfeiffer azonban két kolleganőjével ellentétben inkább arra esküszik, hogy a kiegyensúlyozott magánélet tartósít. „Igaz, egy ráncfelvarrás azért lassan rám is rám férne”.

Bár a három sztár kétségtelenül irigylésre méltóan fest, a Daily Mailt mégis kritizálták, mondván: nincs olyan hollywoodi szőkeség, aki ne a plasztikai műtéteknek köszönhetően néznek ki így. Némi szike és plasztika segítségével könnyű szépnek lenni, a People azonban inkább a természetességet díjazza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik