Kultúra

Michelle Pfeiffer is szerepel a Dark Shadowsban

Az ex-Macskanő visszavonult földbirtokosnőt alakít majd Tim Burton új filmjében, melynek szereplőihez Helena Bonham Carter is csatlakozott.

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a gótikus történetek mestere, Tim Burton (Sweeney Todd, Alice Csodaországban) filmet forgat a hatvanas évek vámpíros sorozatából, a Dark Shadowsból. A főhős Barnabas Collins figuráját Johnny Depp kelti életre, Eva Green boszorkány lesz, de szerepet kapott Jackie Earle Haley és Bella Heathcote is.

Most két új névvel bővült a szereplők listája: Michelle Pfeiffer és Helena Bonham Carter csatlakozott a stábhoz. Pfeiffer korábban már dolgozott együtt Burtonnel, az 1992-es Batman visszatérben a Macskanőt alakította. Most Elizabeth Collins Stoddardot, a Collins-klán visszavonultan élő matriarkáját játssza el. A természetfeletti történet az ő hatalmas birtokán játszódik.

Nem meglepetés, hogy a rendező élet- és munkatársa, Helena Bonham Carter is szerepet kapott a filmben. A Burton-filmek állandó színésznője most Dr. Julia Hoffman pszichológust alakítja, aki ritka vérbetegségek szakértője, és segít megfejteni Barnabas Collins vérszomjának rejtélyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik