Szórakozás

Zaklatói miatt nyugtatókra kényszerül a fiatal énekes

18 évesen igazi sztár Justin Bieber, aki eddig ezt élvezte is. Mostanra azonban halálfélelme van, és állítólag csak nyugtatókkal képes aludni.

Alig volt 14 éves Justin Bieber, amikor felfedezték a tehetségét, és ezzel egy csapásra minden álma valóra vált. „Nem tudok elég hálás lenni azoknak, akik szeretnek” – mondta akkor. Mostanra azonban már terhes neki a tini lányok rajongása.

Legutóbb, amikor Bieber a mentora fellépésére igyekezett, alig jutott el a kocsitól a ház bejáratáig, mert a rajongói szabályosan lerohanták, testőrei alig tudták kiszabadítani. Az énekes kisebb lila foltokkal megúszta az esetet.

„Sikítnak, kiabálják a nevem, és mindenki meg akar ölelni, vagy megsimogatni. Tudom, hogy a múltkor sem akartak bántani, de ahogy tépték a karomat, a pólómat az félelmetes volt” – emlékszik vissza a sztár, akinek több őrült rajongója próbált mostanában betörni az otthonába.

Bieber nem érzi magát biztonságban sehol, ez pedig megviseli a szervezetét. Állítólag orvosa nyugtatókat írt fel neki, hogy legalább aludni tudjon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik