Szórakozás

Rendezvényszervező lesz az ország naptárdívájából?

Turnéra indulna fehérnemű show-jával Kiszel Tünde. A naptárdíva a rendezvényszervezést is kitanulná.

Tünde egyedül érkezett saját rendezvényére, de azt azért elárulta, nem magányos. Elmondása szerint sok hódolója van, ő azonban szeretné kivárni az igazit. Azt sem titkolja, hogy a közelmúltban romantikus randevúban is része volt, de, hogy lesz-e több a dologból, egyelőre nem lehet tudni.

Tündének azonban nemcsak férfiak, hanem lányok is szép számmal bókoltak a partin. VV Dya például elmondta, pozitívan csalódott a naptárdívában, akiben egy nagyon kedves embert ismert meg. A dekoratív médiaszemélyiség azt állítja, sokan mondják ugyanezt, amikor megismerik.

Kiszel Tünde a Hír24-nek azt is elárulta, hogy a mostani fehérneműshow sikerén felbuzdulva elhatározta, turnét szervez. Elképzelése szerint a modellekkel és a gyűjteményével különböző rendezvényeken lépnének majd fel, és a “produkcióval” szívesen elutaznának akár vidékre is. A médiaszemélyiség úgy érzi, igény van a szexis gyűjteményére, ezért is gondolkodik egy nagyszabású országjáráson.

A hírességnek egyébként annyira megtetszett a rendezvényszervezés, hogy még azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben ezzel is foglalkozzon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik