Szórakozás

Orbánnal és Gyurcsánnyal együtt árulják Kiszel Tündét

Kiszel Tünde prominens társaságba került. Olyan emberekkel együtt emlegetik a nevét mostanság, mint Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc. De miért is?

Kiszel Tündéből baba lett. De nem csak róla készült kis műanyag figura, hanem Orbán Viktorról, Gyurcsány Ferencről és Fábry Sándorról is.

A médiaszemélyiség a Hír24-nek elmondta, nagyon büszke arra, hogy bekerülhetett az említett társaságba, és hogy a gyártó egyedüli nőként őt választotta ki a negyedik baba megszemélyesítésére. Pénzt ugyan nem lát ebből, mint ahogyan vélhetően a másik három személy sem, de egy ajándékbabát kapott, amely azóta is ott áll a polcán a többi relikvia között. Bár kicsit eltúlzott az ábrázolás módja, de Tünde ezúttal ezt sem bánja, hiszen mint általában, most az ügy pozitív oldalát próbálja kidomborítani.

De nem csak babát mintáztak Kiszel Tündéről. A hétvégi fehérnemű-bemutatóján meglepték egy energiaitallal, amelyen saját arcmását láthatta viszont.

„Nagyon meglepődtem, de örültem is egyben. Ilyesmire tényleg nem számítottam. Úgy tudom, egyelőre csak néhány darab készült ebből az energiaitalból, de már a partin is többen odajöttek hozzám és jelezték, szívesen vásárolnának belőle. Igény tehát van, jó lenne, ha jelentkezne valaki, aki legyártaná” – mondta Tünde.

És ha azt hisszük, hogy az energiaital és a baba a csúcs a híresség életében, hát tévedünk. Tavaly kacsintós pénztárcát is gyártottak a fotójával, sőt az is tervben van, hogy tollat is készítenek, amelyen szintén Tünde mosolyogna ránk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik