Szórakozás

Friss! Szakított az RTL álompárja

Derült égből a villámcsapás sem jöhetett volna váratlanabbul, mint az a hír, hogy VV Kinga és Attila szakítottak. Kihunyt a szerelem.

A szőke leányzó és a villa kavarógépének románcát fél éven keresztül naponta követhették a nézők az RTL Klub képernyői előtt. A két villalakó igazi se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, időnként lelki társaknak nevezték egymást, máskor meg egymásnak estek.

A fiatalok csak néhány napja vallották be, hogy valójában hetek óta egy párt alkotnak, s bár akkor még forró csókokat váltottak a kamerák előtt, mostanra véget ért a románc. Attila viszonylag higgadtan nyilatkozott minderről a Fókusznak, míg Kinga könnyeivel küzdött.

A fiú azt állítja, a villában valóban volt olyan időszak, amikor fülig szerelmes volt Kingába, de a kinti életben már nem működött a dolog. Azt is kijelentette: nem szerelmes a szőkeségbe, de mint barátot nagyon kedveli és mindenben a segítségére lesz.

Kinga nem tagadta, megviselte a szakítás. Ezt egyébként az is bizonyította, hogy az interjú alatt végig könnyeit nyelte.

Az, hogy a fiatalok között valami az utóbbi napokban megváltozott abból is jól látszik, hogy szakításukról nem voltak hajlandóak együtt nyilatkozni. Ismerve Attila és Kinga kapcsolatának előzményeit, mi nem tartjuk kizártnak, hogy egyszer még újra kéz a kézben látjuk őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik