Szórakozás

Élő adásban kért bocsánatot Claudia

Liptai figyelmetlenségét tette szóvá Nagy-Kristóf Bozont a Megasztár színpadán.

Emberére talált Liptai Claudia a Megasztár döntősében, Nagy Kristóf Bozontban. A csinos műsorvezető, és a hétről hétre egyre jobban teljesítő énekes élő adásban került csipkelődő szóváltásba egymással. Bozont azt nehezményezte, hogy Liptai nem emlékszik a bemutatkozó kisfimjére, legalábbis olyan kérdést tett fel a produkció után, mintha nem látta volna a videót.

Bozont, kabalaként egy halacskamedált viselt a nyakában, amelynek a történetét is elmondta. “Horgászfamília vagyunk” – mesélte, Claudia pedig visszakérdezett: “Te is szoktál horgászni?” “Igen, előfordul, a múlkor el is mondtam, a kisfilmben benne volt, ezek szerint nem nézted, de semmi baj…” – ironizált az énekes, amire Liptai megjegyezte, ez egy nagyon gonosz mondat volt, és froclizni kezdte Kristófot: “Te azért ülsz le horgászni, hogy meg lehessen nyugodtan inni egy üveg bort egyedül?” – kérdezte éllel a köztudottan antialkoholista műsorvezető.

A kisfilmtéma később a beszélgetés végén is felmerült, amikor is Claudia elnézést kért figyelmetlenségéért a versenyzőtől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik