Szórakozás

Tárgyként bánik Britney-vel a családja?

Apja után leendő férje is gyámja lett Britney Spearsnek.

Jason Trawicket a bíróság szerdán ruházta fel a szükséges jogokkal, hogy beleszólhasson az énekesnő viselt dolgaiba, akit 2008-as idegösszeomlása után találtak alkalmatlannak arra, hogy egyedül döntsön az életével kapcsolatos fontos ügyekről.

A vőlegény Britney vagyonához nem nyúlhat, de a mindennapos ellátásával kapcsolatos kérdésekbe van beleszólása, így hivatalosan is fontos szereplője lett a sztár életének. Trawicket a nyilatkozatok szerint maga Britney Spears kérte meg, hogy legyen a gyámja, és az intézkedés csak formaság, mert valójában az énekesnő dönt minden ügyben.

A család barátai szerint ez azonban nem teljesen így van, a sztár ugyanis már nagyon szeretné, ha újra önálló életet élhetne. „Az édesapja, Jamie és Jason úgy bánnak Britney-vel, mintha a tulajdonuk lenne – árulta el egy közeli ismerős. – Nem akarnak neki rosszat, de nem ezt kellene csinálniuk, mert neki ebből már elege van. Változás viszont addig nem lesz, amíg a pszichológusa gyógyultnak nem nyilvánítja Britney-t, és ha nem szeretne erre sokat várni, az a legjobb, ha csendben tűr.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik