Szórakozás

Dubajozás: tagadnak a királynő-jelöltek

Hajdú Péter elbeszélgetett egyenként a lányokkal, és azt mondja, elhiszi, hogy tiszta a múljuk ebből a szempontból…

Napok óta ad folyamatos témát a bulvárlapoknak és okoz rettegést az érintett modelleknek a „dubajozás” jelensége. A Nemzeti Nyomozó Iroda hetek óta vizsgál egy több száz névből álló listát, a gyanú szerint a luxusprostik neve szerepel ezen, akik arab országokban okoztak szexuális örömöket pénzért. A gyanakvás elérte Hajdú Péter gyönyörű lányait is – mármint a csütörtöki Szépségkirálynő-választás 20 döntőséből hármat.

A Nemzeti Nyomozó Iroda június 23-án három embert vett őrizetbe – K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient -, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2009 óta arab és európai országokba közvetítettek ki lányokat, hogy ott a megrendelőknek szexuális szolgáltatásokat nyújtsanak.

„Azt, hogy prostituáltakat közvetített volna, ő ezeket a vádakat tagadja” – nyilatkozta kedden Sz. Vivien ügyvédje, dr. Gerencsér András.

Hajdú Pétert, a műsor producerét nem lepte meg a Dubaj-botrány. Azt mondja, minden lányt külön-külön megkérdezett, de mindegyikük tagadta, hogy köze lenne a luxusprosti-jelenséghez.

„Vér ciki lenne, ha egy olyan lány jutna ki a világversenyre, aki pénzért szexelt bárkivel (…), de nincs ilyen” – állítja Hajdú.

A szépségek egyébként már lázasan gyakorolnak a csütörtök esti show-ra, a mosoly mögött azonban ott ül a döbbenet, a lányokat felkavarták a történtek.

Dávid Júlia, a Miss World licencét tulajdonló Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője azt mondja, minden jelöltnek jár az ártatlanság vélelme, ezért egyiküket sem zárják ki a versenyből. Ám ha később beigazolódik, hogy valaki dubajozott, az a karrierjét is tönkreteheti. Ő – csakúgy, mint Hajdú – úgy gondolja, egy szépségkirálynő-jelölt sincs az érintettek között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik