Szórakozás

Botrány: őt választották Liz Taylor szerepére!

Sok színésznő állítólag még fizetni is hajlandó lett volna, ha eljátszhatja Liz Taylort a készülő életrajzi filmben. Végül Lindsay Lohant szerződtették.

Tényleg ennek a drogos botrányhősnek kell eljátszania Hollywood egyik legnagyobb legendáját? – háborogtak sokan különböző fórumokon, amikor kiderült, hogy Lindsay Lohan alakítja majd Liz Taylort a legenda életéről szóló filmben.

A kritizálók azt hozták föl a fiatal színésznő ellen, hogy közismerten megbízhatatlan lett az elmúlt években, amióta rendszeresen iszik és drogozik. Lohan kábultan balesetet okozott, és a munkát is csak szabotálta.

A stúdió tisztában van azzal, hogy óriási kockázatot vállal a zűrös életű sztárral, ennek ellenére ragaszkodnak hozzá. „Első pillanattól Lindsay-t akartuk – mondta el az E!News híroldalnak adott interjúban a film producere, Larry Thompson. – A bírósági ügyei rá tartoznak, és mi csak egy lehetőséget akartunk adni neki, mivel remek színésznőnek tartjuk. Lindsay hálás és a szerződésünk óta rendszeresen jár orvoshoz, mégpedig önként, hogy igazolja, tiszta és készen áll a munkára.”

A készítők szerint Lindsay Lohan ma ugyanolyan botrányos életű sztár, amilyen egykor Elizabeth Taylor volt, és éppen ez az, ami majd átjön a nézőknek is. „Számtalan színésznő még fizetni is hajlandó lett volna, ha megkapja a szerepet, és biztosan sokan lettek volna, akik elsőre jobban hasonlítanak a legendához – magyarázza Thompson. – De Lindsay az, aki varázslatot tud vinni a karakterbe.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik