Szórakozás

Friss hírek a rákkal operált magyar sztár állapotáról

Zalatnay Cini a napokban járt kontrollvizsgálaton, eredményéről csak a Hír24-nek beszélt. Mint ismeretes, az énekesnőt korábban rákos megbetegedés miatt operálták meg.

Zalatnay Sarolta korában megjárta a poklok poklát. Nem elég, hogy börtönbe zárták, de előtte azt is megtudta, hogy daganata van, ami miatt meg kellett operálni. Terheit csak nehezítette, hogy édesanyját is elveszítette és szerelmi élete is rosszul alakult. Egyesek szerint csoda, hogy Cini túlélte a börtönt, ahová legyengült fizikai és pszichés állapotba kellett bevonulnia. De szerencsére ő nagyon erősnek bizonyult, és nemcsak a rákot győzte le, de a börtön megpróbáltatásait is elviselte. A híresség nem tagadja, sokat sírt a bezártság alatt, de aztán rájött, hogy ez az egész élethelyzet csak megerősítette.

Hiába telt el 10 év, hogy az énekesnő legyőzte a halálos kórt, azóta is félévente rendszeresen kontrollvizsgálatokra kell járnia. Az egyik ilyenen éppen a napokban járt. A Hír24-nek elárulta, mindent teljesen rendben talált az orvosa, így legközelebb csak fél év múlva találkoznak újra.

Bár azt hihetnénk, hogy az, aki egyszer már megtapasztalt ilyesmit, örök rettegésben él, Cini azt mondja, ez rá egyáltalán nem jellemző. Nem gondol arra, hogy szörnyű betegsége esetleg kiújulhat. Neki az volt a szerencséje, hogy idejében felfedezték a tumort és kezelni tudták. Állítása szerint ma már sokkal jobban figyel magára, és a táplálkozására is.

Bár Zalatnay Sarolta teljesen egészséges, egy műtét mindenképpen vár még rá a nyár folyamán. Mellkisebbítő operációját már többször el kellett halasztani, mert a télen sokszor betegeskedett. Most már azonban jól van, így nincs akadálya a beavatkozás elvégzésének, melynek pontos időpontja még nincs kitűzve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik