Szórakozás

Döbbenetes dolog derült ki a magyar színésznőről

Telefonos operátorként kereste egykor kenyerét Cseke Katinka. A színésznő nem szívesen árulta el, hogy nem tudott megélni hivatásából.

Nem tudja elfelejteni Cseke Katinka, hogy volt olyan időszak, amikor még nagyon rossz körülmények között élt. A színésznő többször mesélt arról, akkoriban nem kapott nagyobb színházi szerepeket. Az is kiderült, hogy évekkel ezelőtt még a Megasztárba is jelentkezett.

“Szolnokon játszottam akkoriban, és szinte egyáltalán nem voltam ismert. Amikor a Megasztárba jelentkeztem, nem a kamaszokkal szerettem volna felvenni a versenyt, de úgy éreztem, be vagyok zárva, és meg kell mutatnom magam. Akkoriban sok zenés darab készült, és szerettem volna, ha a Megasztár-által felfigyelnek rám. Nem tudom, a televíziónak köszönhettem-e, de utána szerződtettek a Ruttkai Éva Színházhoz, Gárdos Péter pedig filmszerepet ajánlott. A film sajnos nem készült el” – mondta el a Hír24-nek a tehetségkutató indulásakor a Jóban Rosszban sztárja.

Katinka azt is elárulta, hogy akkoriban, a sorozat indulása előtt egy telemédia cégnél telefonos operátor volt, és Cseke Kati néven vette fel a telefont, nehogy felismerjék. A színésznő elárulta, szégyellte, hogy nem a hivatásával keresi a kenyerét, és roppant kínosan érezte magát, ha egy-egy kollégája felismerte a hangját, és rákérdezett, mit csinál a telefon túloldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik