Szórakozás

Rémisztően néz ki a színésznő – Beteg?

Az ötvenéves Meg Ryan egy jótékonysági rendezvényen vett részt New Yorkban, és messze nem a legragyogóbb formáját hozta.

Ápolatlannak tűnt Meg Ryan azon a jótékonysági bálon, ahová a minap díszvendégnek hívták. Egyszerű fekete ruhájával még nem lett volna probléma, de a jelenlévők és a képek tanúsága szerint is úgy nézett ki, mint aki éppen csak kikelt az ágyból. „A haja fénytelen volt, nem is frissen mosott, smink alig volt rajta, pedig ráfért volna – mondják a vendégek.

“Csak árnyéka volt önmagának, ráadásul soványabb, mint valaha. Talán ezért is olyan nyúzott az arca.”

A színésznő ismerősei azt beszélik, hogy Meg Ryan mostanában nagyon elfoglalt, mivel gőzerővel készül az esküvőjére, közben pedig remek szerepajánlatokat kapott, amelyeket nem akar visszautasítani. Így naphosszat rohangál, a rendezvényszervezővel hetente többször találkozik, gyakran jár munkamegbeszélésekre, enni viszont alig van ideje. Ám nemcsak ezért néz ki így a sztár, hanem mert a vőlegénye, John Mellencamp kedvéért felhagyott a plasztikai műtétekkel is.

„John közölte, hogy nem akar egy múmiával élni, akiről nem tudja megmondani, mikor örül, és mikor bánatos, mert semmilyen mimikája nincs. Meg pedig a kedvéért nem botoxoltat hosszú hónapok óta, ezért tűnik úgy, mintha tavaly óta éveket öregedett volna.” – fecsegett a színésznő ismerőse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik