Szórakozás

Újabb kudarc érte a Megasztár felfedezettjét

Kállay-Saunders Andrásnak nemcsak az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutás, de a Viva Comet-jelölés sem jött össze. Az énekes ismét csalódott.

Szinte semmi sem jön össze az utóbbi időben Kállay-Saunders Andrásnak, aki most a Viva Comet-jelölésről csúszott le. Az énekes bár nagyon vágyott rá, nem kapta meg az esélyt arra, hogy a legjobb férfi előadók között versenybe szállhasson a hőn áhított díjért. Így közösségi oldalán fakadt ki. ’Kiss my ass’ – írta az énekes egy mosolygó fej kíséretében üzenőfalára, amely bejegyzést elmondása szerint csak viccnek szánt. Azt azonban elismerte Kállay-Saunders András, hogy úgy érezte, az utóbbi két év munkája hiábavaló volt, ha még egy jelölést sem ért.

Szerinte ugyanis ott lenne a helye a legjobbak között. Ez a kudarc azért is fájhat neki különösen, mert szerelme, Tolvai Reni és egykori Megasztáros versenytársa, Király Viktor ott vannak a legjobbak között. Persze, az is benne lehet a dologban, hogy Kállay-Saunders András nehezen tudja elfogadni a Viva Comet zsűrijének döntését. Így volt ez korábban is, amikor az énekes az Eurovíziós Dalfesztivál kvalifikációjáért szállt versenybe. Kállay-Saunders András akkor nem érette, miért esett ki a versenyből. „Már amikor a kisfilmem ment, jeleztem, hogy szakadozik a hang a fülesemben, de nem történt semmi. Így kellett előadnom a dalomat” – nyilatkozott akkor az énekes, aki szerint akkor a technikai körülmények is közrejátszottak abban, hogy nem jutott tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik