Szórakozás

Megkérték a Megasztár énekesnőjének kezét

Rajongók hada ostromolja az utóbbi időben Nagy Adrit, aki továbbra is a szinglik táborát gazdagítja. Pedig még kérője is akad.

Nehezen viseli az egyedüllétet Nagy Adri a Megasztár felfedezettje. Bár senki sem gondolná, de a csokibarna szemű lány tele van gátlásokkal. Nagy Adri ugyanis sokat csalódott már a fiúkban, és a folyamatos kudarc óriási önbizalomhiányt eredményezett nála. Mindez abban is közrejátszik, hogy Adri hosszú ideje egyedül van. Az énekesnőt az a gondolat, hogy egyedül marad, nem hagyja nyugodni egy percre sem.

„Este tudatosul bennem, hogy szingli vagyok, mikor jól esne valakit magamhoz ölelni, hogy az egész napi fáradalmakat így adjam ki magamból” – árulta el Nagy Adri, akinek elmondása szerint most nem lenne ideje egy párkapcsolatra. „Annyi dolgom van most, hogy sem időm sem energiám nem lenne foglalkozni egy másik emberrel. Most igazán terhes lenne egy kapcsolat, de egyébként igényelném a dolgot. Ez egy kettős dolog, amire nyilván vágyik az ember” – nyilatkozta a Megasztár még versenyben lévő énekesnője, akit a műsor óta rajongók tucatja ostromol. „Megnőtt az érdeklődők száma. Sőt, az egyik rajongóm még a kezemet is megkérte, nagyon cuki volt” – mesélte jókedvűen az énekesnő, akinek szinte már nem is emlékszik arra, mikor randizott utoljára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik