Szórakozás

Kitalálta szegénységét a TV2 sztárja

Nem csupán az édesanyja és a párja közötti ellentét miatt feszült Szakos Andrea. A Megasztár versenyzőjének időről időre durva támadásokkal is szembe kell néznie.

Bár egyre gyarapszik rajongótábora, rosszindulatú hozzászólásokkal is meg kell küzdenie Szakos Andreának. A fiatal énekesnő úgy érzi, igaztalanul vádolják, amikor azt vágják a fejéhez, előnyt szeretne szerezni magának azzal, hogy többször is szóba hozta szegénységét.

Talán valóban nem szerencsés, hogy a műsorvezetők szinte minden élő adásban elmondják, hogy ő az a lány, aki mobiltelefonját adta el, hogy részt vegyen a tehetségkutatóban, és ezt a minap a Mokkában Falusi Mariann szóvá is tette. Andi mindeddig nem reagált a támadásokra, ám ezúttal betelt nála a pohár.

“Jó lenne, ha tudnák az emberek, hogy nem azért jöttem ide, hogy a szegénységet reklámozzam, közben pedig több ezren, tízezren élnek így. Ez egy show-műsor, tehát lehetetlen, hogy én ezt eltitkoljam” – magyarázta a Mega-felfedezett. Andi azt is hozzátette, azzal, hogy családja anyagi helyzete nagy médianyilvánosságot kapott, sokan azt hiszik, nem igaz a története, ami rendkívüli módon zavarja.

A tiszavasvári lány mindemellett azt sem tagadja, hogy győzni jött a Megasztárba, és úgy érzi, legnagyobb ellenfele Radics Gigi. Andi úgy véli, ha minden eddiginél jobban odafigyel a teljesítményére, akkor sikerülhet a nagy álma.

Bochkor Gábor úgy véli, a jó énekhang mellett az is kell a győzelemhez, hogy a nézők azonosulni tudjanak vagy szimpatizáljanak a versenyzővel. Az ítész azt is hozzátette, a zsűri sem féltétlenül az aznapi teljesítmény szerint választja ki a kiesőt, hanem minden apró gesztus is számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik