Szórakozás

Súlyos vádak Johnny Depp ellen

Egy 52 éves nő pert indított a színész ellen. Állítása szerint a férfi megalázta őt emberi méltóságában, és olyan sérüléseket okozott, amit a mai napig nem tudott kiheverni.

A TMZ hírportál szerint tavaly decemberben a színész egy Iggy Pop-koncerten teljesen elvesztette a fejét, és visszaélt azzal, hogy testőrök vigyázzák minden lépését. A nevét titokban tartó amerikai orvosprofesszornő elmesélte az újságíróknak, hogy az ominózus estén megpróbálta helyét elfoglalni a V.I.P páholyban, ahol Johnny Depp is ült.

Eddig ismeretlen okokból a híresség rátámadt, és hirtelen arra utasította testőreit, vegyék el a nőtől a kezében tartott mobiltelefonját. A hölgy természetesen megpróbált ellenállni.


Fotó: Northfoto

„Lerántották a földre, megbilincselték és úgy húzták végig a földön, hogy közben lecsúszott a nadrágja és mindezt a színész rezzenéstelen arccal nézte végig” – nyilatkozta egy szemtanú. Az incidens miatt a nőnek kificamodott a könyöke, rengeteg zúzódás lett a testén.

A vádirat szerint az elszenvedett fájdalmak és sérülések miatt nagyon komoly kártérítést követel a színésztől, aki nehezen tud majd kibújni az őt ért vádak alól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik