Szórakozás

Sürgősen szüksége volt asztrológusra a sztárnak

Lady Gaga el akarta halasztani a fellépéseit, mondván, a csillagok állása szerint nem jól jel, ha július 15 és augusztus 8 között koncertet ad.

„Elképesztő elme, zseni a csaj, de lökött. A munka vele ezért olyan kiszámíthatatlan és izgalmas, nem képes pihenni” – mondta korábban Lady Gaga menedzsere, akit minap alaposan megdolgoztatott a sztár. A 26 éves énekesnő ugyanis fejébe vette: nem szerencsés utazgatnia, és színpadra állnia július 15 és augusztus 8 között, mert a Merkúr visszafelé mozog. Azt mondják, ilyenkor a bolygó nem energiát ad, hanem elszívja azt, és megsokszorozódik a balesetek száma is. Éppen ezért a sztár úgy határozott, szerencsésebb lenne lemondani az erre az időszakra eső fellépéseket, és erre utasította a menedzserét is. A férfinak gyorsan kellett megoldást találnia.
„Gaga aggódik, hogy a csillagok állása kedvezőtlen, amikor úton lesz, és hamar kimerül ebben az időszakban a bolygóállás miatt – mesélte a The Sun napilapnak a sztár ismerőse. – Gaga mindig is hitt az asztrológiában, a személyes horoszkópját időről időre elkészítteti. A menedzsere ezért egy éjszaka alatt a legjobb asztrológusokból álló csapatot összeszervezte, akik alaposan átbeszélték Gagával, hogyan kerülheti el a bajokat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik