Szórakozás

Titkolják, hogy megbukott az RTL nagyágyúja?

Hiába szerettük volna megtudni, hány példányban fogyott Nagy Alekosz Fordított világ című könyve, azt senki nem árulja el. A rossznyelvek szerint azért, mert a mű megbukott.

Bár az év elején a Hír24 ígéretet kapott Alekosz könyvének kiadójától arra, hogy néhány hónap múlva elmondják, hány példányt sikerült eladni az irományból, azt most mégsem árulják el. De vajon miért titkolóznak? Azt állítják, az adat üzleti titok, ezért nem nyilvános. Egyesek szerint azonban, ha jól fogyott volna a könyv, biztosan szívesen dicsekednének vele, de így inkább hallgatnak, abban reménykednek sosem derül ki, hogy valójában nem jött be a számításuk. Persze lehet, hogy ezt csak az irigyek terjesztik.

A Hír24 úgy tudja, hogy eredetileg 5000 példányban nyomták ki a tavaly év végén megjelenő Fordított világot. Természetesen mindenki arra számított, hogy úgy kapkodják majd Alekosz művét, mint a cukrot, de ez állítólag mégsem így történt. Januárban a görög a Hír24-nek azt mondta, nem úgy viszik a kötetet, ahogy szeretnék, de azt a kiadó akkor sem óhajtotta megerősíteni.

Természetesen most is megkerestük Alekoszt, aki azt mondta, ő sem árulhatja el, hány példányban adták el a művét, ugyanis erre kérte a kiadó. A valóságshow-hőstől arról is érdeklődtünk, profitált-e akár anyagilag, akár erkölcsileg a könyvéből? Alekosz tőle szokatlan visszafogottsággal kezelte ezt a kérdést, és csupán annyit mondott, mind a két értelemben profitált. Azt, hogy mennyi bevétele származott, nem kívánta elárulni.

Bár korábban arról is beszéltek, hogy a hírességnek annyira megtetszett a könyvírás, hogy újabbra készül, most a Hír24-nek azt mondta, nem tervez ilyesmit. Bár erre nem utalt, de meglehet, hogy éppen első könyvének eladási adatai miatt döntött így.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik