Szórakozás

Már nem szív többet az X-Faktor sztárja

Vastag Csaba szerint ijesztő, hogy hazánk lakosainak nagy része erős dohányos. Ezért sportolásra sarkallja rajongóit a füstölgés helyett.

Vastag Csaba csatlakozott a ‘Ne szívj tovább!’ kampány második szakaszához. Ennek keretében szeretné népszerűsíteni a sportolást, és reméli, hogy az ismertsége révén ő is tehet valamit azért, hogy hazánkban egyre kevesebben dohányozzanak. „Én attól lélegzek fel, ha szép időben eljöhetek, és kerékpározhatok. Ez egy nagyon régi passzióm már. Tulajdonképpen előbb bicikliztem, mint jártam. Legalábbis a szüleim szerint. Igaz, az még háromkerekű járgány volt” – árulta el Vastag Csaba, akinek biciklis bandája is volt szülővárosában, Veszprémben.

Bár az X-Faktor nyertese, amikor csak teheti teker egyet a természetben, nem mindig volt ez így. Hiszen volt olyan időszak az életében, amikor ő is dohányzott. Méghozzá épp a biciklis bandájában. „A legnagyobb gáz az volna részemről, hogy ha azt mondanám, hogy soha nem dohányoztunk. Természetesen néha mi is elszívtunk egy-két szál cigit, de rájöttünk, hogy ha nem dohányzunk, sokkal jobban pörög a pedál” – árulta el Vastag Csaba, aki azóta sem dohányzik, és inkább a tekerést választja a füstölgés helyett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik