Szórakozás

Egymás torkának ugrik Seal és Heidi Klum

Már biztos, hogy nem lesz zökkenőmentes Seal és Heidi Klum válása, a modell után ugyanis az énekes is közölte a bírósággal az igényeit, és azok a legnagyobb jóindulattal sincsenek összhangban azokkal a követelésekkel, amiket volt felesége fogalmazott meg.

Klum az általa benyújtott dokumentumokban azt jelezte, hogy mind a négy gyermeküket ő akarja nevelni, Sealnek pedig csak láthatási jogot biztosítana, az énekes azonban ebbe – mint az várható is volt – nem akar belemenni, és azt kéri, hogy a szülői feladatokon egyenlően osztozzanak. Hogy a bíróság ezt elfogadja-e, az persze egy másik kérdés, ugyanis az nyilvánvaló, hogy a sztár a hosszú turnék közben nem tud foglalkozni a gyerekekkel, ilyenkor pedig eddig is Heidi Klum viselte gondjukat, ami inkább számára lesz kedvező a tárgyalóteremben.

A popsztár ugyanakkor nemcsak a nevelési kérdésekben megy szembe exe akaratával, hanem az anyagi ügyekben is, míg ugyanis a modell azt állította, hogy a házassági szerződésük miatt osztozkodniuk már nem kell, Seal azt is követeli, hogy a vagyonuk sorsáról is a bíróság döntsön. A per ezen része valószínűleg hasonlóan kemény lesz, mint a gyermekelhelyezés, mert az énekes 15, Heidi Klum viszont 70 millió dollár fölött rendelkezik – vagyis a tárgyalóteremben megjelenők mindenre számíthatnak, csak békés beszélgetésre nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik