Szórakozás

Erős fájdalmakkal küzd a TV2 sztárja

Szűnni nem akaró hátproblémáktól szenvedett Farkas-Jenser Balázs. A Megasztár-versenyző orvoshoz fordult, és a kezelés óta jobban érzi magát.

Amióta bekerült a Megasztár döntősei közé, fájdalmak gyötrik Farkas-Jenser Balázst. Bár a nézők ebből mindeddig nem vettek észre semmit, a fiú reggelente csak nagy nezezen tudott kiszállni az ágyból, annyira hasogatott a háta.

“Ahogy egyre több lett a munka, egyre rosszabb lett, és a hétvégén már folyamataosan fájt” – mesélte a 22 éves tolmács. Balázs a “hetes” Bereczki Zoltán segítségét kérte, aki azonnal orvoshoz vitte a tehetséges énekest, és a szakszerű segítségnek köszönhetően fájdalmak nélkül léphetett fel a pénteki élő adásban.

Abban ma már az orvosok is egyetértenek, a hátfájás hátterében gyakran nincs semmilyen fizikai elváltozás. A kínzó tünetek gyakran pszichés okokra vezethetők vissza, mint az alacsony önértékelés vagy éppen a túlságos megfelelési kényszer. A nyak és a lapocka környéki fájdalmak esetében azt is szokták mondani, az illető túl sokat “vesz a hátára”, túl sokat vállal.

Ez utóbbi bizonyára igaz lehet Balázsra is, hiszen a Megasztár versenyzői nagyon keményen dolgoznak azért, hogy elnyerjék a nézők és a zsűri bizalmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik