Szórakozás

Meglepő fordulat: Tom Cruise lenyomta Brad Pittet

A várt decemberi bemutató helyett 2013 júniusáig kell várniuk a rajongóknak Brad Pitt futurisztikus zombifilmjére, a részben Magyarországon forgatott World War Z című alkotásra, amelyet a Tom Cruise főszereplésével készült One Shot miatt sorolt hátrébb a Paramount stúdió.

A The Hollywood Reporter című filmes szaklap szerint a Paramount nagy meglepetésre cserélte meg a két – kasszasikernek várt – film bemutatóját, és hozta előre december 21-re a One Shot című alkotást.

A Lee Child regénye alapján forgatott filmben Tom Cruise katonai nyomozót alakít, aki egy ötszörös gyilkosság ügyében vizsgálódik. A One Shot egyik érdekessége, hogy feltűnik benne Werner Herzog világhírű német rendező, forgatókönyvíró és producer, akivel színészként ritkábban találkozhat a közönség.

A filmet az a Christopher McQuarrie rendezi, aki Az utazó és a Cruise főszereplésével készült Valkűr című alkotások forgatókönyvét írta.

Tom Cruise-nak a Mission: Impossible – Fantom protokoll című akció révén sikerült visszakapaszkodnia a kasszasikerlisták élére, a film világszerte 690 millió dollárt söpört be eddig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik