Szórakozás

Madonnát utálják a gyerekei

Az énekesnő, amikor csak teheti, arról nyilatkozik, mennyire jó a viszonya a gyerekeivel, akik rajonganak érte. Pedig ez hazugság.

Korábban Madonna szívesen beszélt arról, hogy gyerekei, különösen a kis David és Mercy mennyire odavan a zenéjéért. „Esténként a régi albumok közül választanak egyet, csak erre tudnak elaludni” – mesélte az 52 éves sztár. Ám mintha megfeledkezett volna arról, miket mondott. Minap, legújabb albuma bemutatóján már azt állította: a gyerekei a legnagyobb kritikusai, és egyszerűen nem is bírják végighallgatni a dalait.

„A srácaim brutálisan őszinték, pláne, ha valami nem tetszik nekik. Egyszerűen csak azt mondják nekem ’Anya, cseréld ki ezt a számot, borzalmas’. Nem érdekli őket, ha megbántanak.” Az énekesnő alkalmazottja szerint, a gyerekek az elmúlt időszakban nemcsak Madonna zenéjét, hanem a külsejét is kritizálták. A nagylánya, Lourdes azzal sem ért egyet, hogy anyja szigorúan fogja őket, miközben közismert, hogy a sztár milyen balhés fiatal volt. Közben a kicsik is lázadnak, Madonna két örökbe fogadott gyereke nem akarja, hogy az anyjuk fürdesse és fektesse őket esténként, Rocco pedig szívesebben van az apjával. „David és Mercy néha sikítva kiabálja, hogy utálja az anyját, és nem akarnak vele lenni – meséli az alkalmazott. – Talán azért alakult így, mert a gyerekek haragszanak Madonnára, amiért mostanában sokat dolgozott, és úgy tűnt, nincs másra ideje, csak magára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik