Szórakozás

Megmutatta újszülöttjét a magyar tévés

Valami biztosan van a levegőben, ugyanis mostanság szinte minden nap születik egy sztárbaba. A szülők többnyire nem várnak sokat azzal, hogy megmutassák csemetéiket.

Sorra születnek mostanság a sztárcsemeték. Dobó Kata kislánya február végén látta meg a napvilágot. A színésznő egyelőre nem mutatta meg gyermekét a rajongóknak, elképzelhető, hogy egy darabig még nem is fogja.

Nem így Héder Barna, aki az RTL Klub Csak csajok című műsorában beszélt először arról, hogy harmadik gyermeke is megszületett. A telefonbeszélgetés közben már az újszülöttről is láthattunk fotót. Persze érthető az ismert tévés büszkesége.

Aztán ott van Székhelyi József, aki 65 évesen lett újra édesapa. A népszerű színész szintén az RTL Klub kamerái előtt mutatta meg kislányát, aki csupán három hetes. A baba anyukája távol tartotta magát a szerepléstől, a kicsit azonban ország-világ megcsodálhatta.

Tihanyi Tóth Csaba első gyermeke, Nimród pénteken látta meg a napvilágot, őt egyelőre még nem láthattuk.

A világsztárok sem maradtak le gyermekáldás tekintetében a hazai hírességek mögött. A sort március 15-én Sophia Loren magyar menye nyitotta, aki ezúttal egy kislánnyal örvendeztette meg a világhírű nagymamát. A kicsi Beatrice nevet kapta.

Március 21-én látta meg a napvilágot Andrea Bocelli olasz operaénekesnek harmadik gyermeke.

Bruce Willis kislánya április elsején született meg. A világsztárnak már van három lánya, így most már teljes lesz a nőuralom a híres famíliában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik