Szórakozás

Életmentő gyógyszereit sem tudja kiváltani a magyar híresség

Lassan tartalékait is feléli Terry Black, aki évek óta hadakozik a nyugdíjintézettel, így jelenleg semmiféle állandó bevételi forrása sincs.

Az előadó korábban arról is beszámolt a Hír24-nek, hogy nem akarják elismerni 30 éves munkaviszonyát, ami miatt komoly bajba került. Betegsége miatt ugyanis nem tud mindenféle munkát elvállalni, nyugdíjat pedig a jelen állás szerint nem kap. Mindeközben két kisgyermekről kell gondoskodnia, és rossz egészségi állapota miatt is rengeteg a kiadása. Azok a gyógyszerek, amelyeket állandóan szed, 33 ezer forintba kerülnek.


Fotó: Kummer János

„Már tényleg a vésztartalékainkat éljük fel. Egy ideje semmiféle bevételem nincs. Segítséget senkitől nem kapunk. Legutóbb már a gyógyszereimet sem tudtam kiváltani, pedig azok nagyon fontosak lennének. Ha nem szedem a véralvadásgátlót, félő, hogy ismét trombózist kapok. Ennek ellenére sem tudom megvenni őket. Mérlegelnem kell, hogy mire költök, és akkor inkább ennivalót veszek a gyerekeknek, illetve kifizetem az ő ellátásukat” – mesélte Terry.

Azt sem titkolta, hogy otthon egyre gyülekeznek azok a csekkek, amelyeket nem tud kifizetni. Azt mondja, mindig azt egyenlíti ki, ami már halaszthatatlan, ugyanis nem szeretné, ha a villanyt vagy a fűtést kikapcsolnák a lakásukból.

Korábban azt tervezte, hogy külföldre utazik a gyerekekkel, és ott vállal munkát. Ezt azonban egyelőre elhalasztották, mert ahhoz sincs meg a kezdőtőkéje, hogy máshol kezdjen új életet. Az mindenesetre nagy segítség lenne számukra, ha végre megkapná azt a nyugdíjat, ami jár neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik