Szórakozás

Rejtélyes betegség gyötri az X-Faktor felfedezettjét?

Király L. Norbi hiába eszik, képtelen felszedni néhány kilót. Az énekes fejében már az is megfordult, hogy betegség áll a háttérben.

Király L. Norbinak nemcsak a hangja, hanem vékony, szálkás testalkata is védjegye lett az elmúlt másfél évben. Az énekest kezdetben egyáltalán nem zavarta a külseje. Persze pár kiló plusznak mindig örült volna, ahogy azt a napokban is rajongói tudtára adta. „A pár kiló pluszt, amit néhányan felajánlottatok pedig kérném postázni, mert magamtól nem tud gyártani a kis szervezetem” – poénkodott rajongóival Király L. Norbert, közösségi oldala üzenőfalán. A vicc azonban hamar átfordult gyanakvássá. Így az X-Faktor énekese még rajongói véleményét is kikérte.

Király L. Norbi ugyanis kezdi azt hinni, hogy soványsága abnormális, és talán érdemes lenne orvoshoz fordulnia a problémával. „Tényleg, ha mar itt a kilóknál tartunk, szeretném kikérni a véleményeteket! Érdemes lenne-e elmenni dokihoz, mert hátha rendellenes, hogy tényleg rengeteget eszek, de semmi. Vagy ez természetes szerintetek?! Kíváncsi vagyok!” – kérte rajongói segítségét Király L. Norbi, akit több követője is nyugtatni igyekezett.

Ám voltak, akik azt javasolták Norbinak, hogy saját maga megnyugtatása érdekében, forduljon orvoshoz. Ezzel eloszlathatja a kételyeket, hogy csontsoványsága hátterében egy esetleges betegség húzódik meg. „Ez jól esett, köszönöm, de azért elmegyek majd valamikor” – írta az énekes, aki bízik benne, hogy vékony testalkatát kizárólag a genetikának, s nem egy lappangó betegségnek tudhatja be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik