Szórakozás

Visszatér a képernyőre az RTL kirúgott híradósa?

Váratlanul ismét feltűnt az RTL Klub képernyőjén Kumin Viktória. A híradóst tavaly ősszel bocsátották el, amikor a csatornánál létszámleépítés volt. Azt suttogják, hogy Viki ismét visszatér az RTL Klub képernyőjére.

Az ismert híradóst tavaly ősz óta nem láthattuk a csatorna műsoraiban, ám hétfőn feltűnt a Csak csajokban. Egyesek máris azt suttogták, ez nem véletlen, a tévés hamarosan ismét az RTL Klubnál dolgozik majd. A Hír24 megpróbált utánajárni a pletykának. A csatorna illetékese azonban cáfolta a hírt. Azt mondta, nem tud róla, hogy Kumin Viktóriát a közeljövőben ismét alkalmazná az RTL Klub. Persze kérdés, valóban ez az igazság, vagy egyelőre csak titkolni szeretnék a dolgot? Előbb-utóbb persze erre is fény derül. Mindez azonban még nem zárja ki, hogy az exhíradós esetleg rendszeresen meghívott vendég legyen a Csak csajokban, esetleg más műsorokban.

Ráadásul Viki egy időben a XXI. Század című műsornak is készített riportokat, melyekkel információink szerint főnökei is elégedettek voltak. Még az sem kizárt, hogy a jövőben esetleg ilyen szerepkörben bukkan fel újra.

Az RTL Klubnál gyakran előfordul, hogy volt kollégáikat meghívják egy-egy műsorba. Természetesen vannak kivételek is, emlékezzünk csak VV Éva, illetve Alekosz esetére. A két említett személy azonban tett azért, hogy a közeljövőben még csak a székház közelében se lássák őket szívesen.

Kumin Viki természetesen nem tartozik ebbe a körbe. A hírességgel kapcsolatban azt is megtudtuk, hogy van munkája, éppen hétfőn kezdte el új műsorát a Kossuth rádióban, ahol trendekkel foglalkoznak. Vikit láthatóan lelkesíti az új feladat. Arról egyelőre nem beszélt, hogy milyen szerződést kötöttek vele a rádióban, műsora mennyi ideig megy majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik