Szórakozás

Undorítóan viselkednek, és lejáratják magukat a magyar hírességek

Csábító lehetőség, hogy Facebook-postjainkban bármikor kiadhatjuk magunkból dühünket. Ám bármennyire is szeretnénk világgá kiáltani bánatunkat, a legtöbbször jobban tesszük, ha inkább hallgatunk. Különösen érdemes lenne meggondoltabban postolniuk hírességeinknek, akik nem csupán presztízsüket, de rajongóikat is elveszíthetik egy-egy ordenáré kirohanásukkal.

Ahogyan mi civilek, úgy hírességeink többsége is napi rendszerességgel használja a Facebookot. Bár tudják, rajongók és újságírók egyaránt vadásznak bejegyzéseikre, mégis szinte nap mint nap olvashatunk tőlük olyan kiírást, amit később nem szívesen látnak vissza a bulvármédia hasábjain.

A hétvégén Schobert Norbi bejegyzésére lettünk figyelmesek. A fitneszguru megkérdőjelezjető stílusban tette közzé véleményét arról az illetőről, aki bombariadóval tette tönkre a szombati update-napot. Norbi “rákosszívű féregnek” titulálta az elkövetőt, a megfogalmazást pedig rajongói közül is sokan erősnek érezték. Az életmódszakember később hozzátette: “aki meg ezen akad ki, az tiplizzen innen, nem fog hiányozni”. Norbi felháborodása természetesen érthető, hiszen neki, munkatársainak és a látogatóknak is elrontotta a napját a névtelen telefonáló, ám a népszerűsége megtartása érdekében nem ártana 40-ig számolnia, mielőtt bármit kipostol az oldalára.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Férjuránál egy fokkal finomabban kommentálta ugyanezt az eseményt Rubint Réka. A fitneszmami elmebeteg, degenerált baromként emlegette a valóban megkérdőjelezhető erkölcsű telefonálót. Réka ezúttal nem került összetűzésbe követőivel, azonban ezt megelőzően személyes sérelmeit írta ki üzenőfalára. A háromgyerekes anyuka azon fakadt ki, hogy bármit tesz, mindig van, aki belekössön a szavaiba, illetve viselkedésébe, és hozátette, bokszzsáknak érzi magát. “Valóban tűrnöm kellene, s folyton szemet hunyva hallgatni az alaptalan rágalmakat?! Nem gondolom. Ha felteszek egy ételt, mert kéritek, drága az alapanyag. Ha kiteszek egy fotót, amin kettesben vagyok a Norbival egyből jön a kérdés: ‘Hol vannak a gyerekek?’ Ha megosztok egy képet a gyerekekről: ‘Ezzel próbálja igazolni, hogy jó anya…’. Ha reggelenként futok, mert csak erre van időm, akkor az a bűnöm, mert nekem könnyű…illegetni-billegetni magam…. Igen! Épp olyan könnyű, mint azoknak, akik ugyanebben az időben a számítógép billentyűzetét ütik” – háborgott Réka.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nemrégiben Judy Nero is közzé tette sérelmét a közösségi oldalon. Az erotikus modellnél akkor telt be a pohár, amikor feltörték e-mail postafiókját. Az alábbi üzenetet olvasva megállapíthatjuk, az egy ideje Ausztriában élő híresség sem sokáig kereste a szavakat bejegyzéséhez. ‎”70 bökés, 74 üzenet, több ezer visszaigazolásra váró ismeretlen… nem lehetne ezt egy gombbal törölni… a kicseszett meghívókkal együtt!!!! Komolyan a faxom kivan!!!! …és csak küldik…küldik… ilyen koncert… olyan csoport… és mindezek mellett egy vietnami b.zi föltörte az e-mail fiókom. Na de “mostmárhozomakalasnyikovot….”! – olvashatjuk a modell cizellált véleményét.


Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Egyik legszebb hangú és legsikeresebb énekesnőnknek is adódott már problémája Facebook-postjai miatt. Tóth Verát a leginkább az billenti ki nyugalmából, hogy újságcikkek születnek magánjellegű bejegyzéseiből. A Megasztár-felfedezett ennek ellenére még ma sem gondolkodik sokat egy-egy hozzászólás megírása előtt, pedig már többen szóltak neki meggondolatlan viselkedése miatt. Az énekesnő nemrégiben üzenőfalán reagálta le az egyiki napilap cikkét, miszerint újra iszik.  Vera zilált külsővel, egy “kiss my ass” feliratú táblát maga elé tartva szólt be a bulvár képviselőinek.

Korábban gyakrabban, mostanában ritkábban teszi közzé világfájdalmát a legnagyobb közösségi portálon Szecsődi Károly. A fiatal énekes üzenőfalán lépett fel az őt ért kritikákkal szemben. Stílusa miatt őt is sokan támadták, de úgy tűnik mosdatlan szája miatt nem veszítette el rajongótáborát, de nem is került a zenei élvonalba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik