Szórakozás

Hányingere lesz kollégája dalától a színésznőnek – Botrány

A Titanic című film tette ismertté Kate Winsletet, és a mozi betétdalát azóta is a legszebb szerelmes dalok között tartják számon. A színésznő azonban rosszul van, amikor ezt a nótát meghallja.

„Tudom, nem kellene ilyet mondanom, de amikor meghallom Celine Dion dalát, erős hányingerem lesz és nehezen tudok uralkodni magamon, nehogy ott helyben kiadjak magamból mindent.” – állítja a 36 éves színésznő. Kate Winslet szó szerint undorodik a híres betétdaltól, és megérti, hogy annak idején a Rolling Stone magazin, miért választotta a ’90-es évek egyik legrosszabb alkotásának.

„Amikor belépek egy bárba, vagy étterembe, ahol zenekar van vagy egy zongorista, rögtön elkezdik játszani ezt a dalt. Egyszerűen kísért a My Heart Will Go On! Nem tehetek róla, de ettől még jobban utálom. Legutóbb például egy olasz tévéműsorban egy zongorista belekezdett, és a közönség, a műsorvezető kérlelt, énekeljek. De ezt nem tettem meg, és nem is teszem, mert tudják, nem is én éneklem ezt a számot.”

Celine Dion azonban nem kívánt reagálni a becsmérlő megjegyzésekre, csak annyit tett hozzá, amit a korábbi kritikák utáni is mondott: „A My Heart Will Go On egy klasszikus, legalábbis én így gondolom. És része lenni valami klasszikusnak, az büszkeséggel tölt el.”

Érthető, hogy sokan kíváncsiak arra, hogyan viselkedik majd Kate Winslet és Celine Dion, amikor legközelebb találkoznak. Erre nem is kell sokat várni, hiszen a Titanic 3D változata miatt rengeteg helyre hívják a film sztárjait, és ebbe Celine Dion is beletartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik