Szórakozás

Erre a nőre féltékeny Jolie

Brad Pitt nem titkolja: teljesen odavan Hollywood legújabb sztárjáért, ez pedig sok vitát szül Jolie és közte.

Az elmúlt hét évben Brad Pitt folyamatosan arról áradozott, milyen csodálatos nővel él együtt, és hogy Angelina Jolie-nak egyszerűen nincs párja a Földön. “Mellette lettem önmagam, rajongok érte. Izgalmas nő, mindig meglep valami újjal, fantasztikus anya és csodálom azt, amilyen lelkesen beleveti magát a munkába” – hangoztatta a színész.
Most azonban hasonlóan lenyűgöző dicshimnuszokat zeng Berenice Bejóról, aki Hollywood új csillaga. A harmincöt éves színésznő, A némafilmes című mozival vált igazán ismertté, és az idei Oscar-gálán ő volt mindenki kedvence. Igaz, a férjével érkezett, de Brad Pitt minduntalan fel-felbukkant mellette. „Elképesztő tehetség, szeretnék vele dolgozni, mert nagyon inspirál” – mondta később Pitt, aki szerint Berenice sokoldalúsága az, ami miatt biztosan ő lesz az egyik legjobb, ha nem a legjobb színésznő Hollywoodban.

Ez a lelkesedés szokatlan a színésztől, és ez az, amiért Angelina Jolie féltékeny Berenice Bejóra. Ismerőseik szerint sok vitát szült közöttük mostanában Pitt közösmunka-ötlete, és Jolie egyenesen megtiltotta neki, hogy az új „színésznőcskével” forgasson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik