Szórakozás

Erotikus képek az egyik legismertebb magyar celebről – Ennyi a tarifa

A Hír24 információi szerint egy magazin Alekosz meztelen testére pályázik. Azt szeretnék, ha a görög alsógatyában pózolna a címlapjukon.

Vélhetően megosztja majd a közvéleményt, ha Alekosz tényleg ledobja a textilt, ehhez azonban először is arra van szükség, hogy felkérjék a vetkőzésre. A valóságshow-hős azt mondja, egyelőre még nem keresték meg ezzel az ajánlattal, de mindenesetre örülne, ha a pletyka végül igaznak bizonyulna.

Alekosz egyelőre csak abban biztos, hogy alsógatyára vetkőzne, azon még gondolkodik, hogy ledobná-e a fecskét is, hogy anyaszült meztelenül feszítsen egy magazin címlapján.

Erotikus képek az egyik legismertebb magyar celebről – Ennyi a tarifa 1
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Már csak azért is szívesen vetkőznék, mert népszerűsíteni szeretném a fecske és az atlétatrikó viselését. Kényelmes és praktikus, nem értem, miért nem hordják többen. A fotózásnak mindenképpen feltétele lenne, hogy fecskében is pózolhassak” – jelentette ki az egyik legismertebb magyar celeb, akinek persze arról is határozott elképzelése van, hogy mennyi pénzért vetkőzne.

„Nem vagyok álszent akkor sem, ha pénzről van szó. Mindenkinek meg van az ára, mindenkit meg lehet venni. Nekem is meg van az áram. Az biztos, hogy 500 ezer forint alatt nem vállalnék el egy ilyen jellegű fotózást” – szögezte le Alekoszt, akiről eddig még soha nem készültek erotikus fotók.

Mint ismeretes, Alekosz nevét már korábban is összefüggésbe hozták az erotikus biznisszel. Kiderült, hogy pornózni akart Kovival. Bár eleinte az a hír járta, hogy maga is szerepelne a filmben, de aztán tisztázta magát és elárulta, csak rendezné a felnőttfilmet. Végül ez sem valósult meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik