Szórakozás

Vér folyt az RTL Klub kamerái előtt! Operáció élőben

Kés alá feküdt Táborosi Márk, a Rocktenors énekese. A hírességen végzett beavatkozást az RTL Klub kamerái előtt végezték el, így Márknak még vérző homlokát is láthatták a nézők.

Táborosi Márk is megkívánta a hajbeültetést, ezért fel is kerekedett, hogy felkeresse az egyik egészségügyi intézményt. Az énekest nem csak barátai, hanem az RTL Klub Reflektor magazinjának stábja is elkísért a kórházba.
„Nem először vállalkoztam erre a beavatkozásra. Az első 2010 májusában volt. Az sem volt fájdalmas. Én csak az injekciókat nem bírom, attól félek. Bármikor újra belemennék, mert nem vészes” – mondta Márk, és mint ahogyan a mellékelt ábra is mutatja, bele is ment.
Mivel a műtét hosszú órákon keresztül tartott, ezért a Rocktenors együttes másik két tagja is bement a kórházba, hogy szórakoztassák barátjukat.


Fotó: RTL Klub

Az utóbbi időben több magyar sztár is átesett már hasonló beavatkozáson, rajtuk már látható is a hajbeültetés jótékony eredménye. Vásáry André, Bajor Imre és VV Anett is kipróbálta ezt a módszert, és egyikük sem bánta meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik