Szórakozás

Először vall házasságának titkairól Vágó István

Már több mint harminc éve házas a STORY4 átVágó című műsorának házigazdája, Vágó István. A kvízmester úgy érzi, feleségével már mindent megéltek együtt.

„Minden sikeres férfi mögött egy nő áll” – tartja a mondás, mely mondás Vágó István esetében is megállja a helyét. A kvízmester ezúttal is óriási támogatást kapott feleségétől, melyre nagy szüksége is volt, hiszen március 26-án, a STORY4-en debütál az átVágó című produkció, mely Vágó István első saját fejlesztésű műveltségi vetélkedője. A kvízmester az új műsor kapcsán is kikérte felesége véleményét, akinek szavára különösen sokat ad. Ezúttal Vágó István több évtizedes házasságába nyerhetünk bepillantást.

„Judit fantasztikusan jó lélek. 31 éve vagyunk házasok. Tudunk egymásról mindent, ismerjük egymás minden porcikáját, kiismertük minden csínját-bínját. A szerelem birtokvágy, felfedező düh. Felfedező düh már nincs bennünk. Felfedeztük egymást, alábbhagyott a szerelem. De, hogy fogalmazzak… inkább Popper Pétert idézem: A szerelem lopakodó gyilkosa a lustaság. Amikor a megszerzett boldogság biztonsága elkezdi rongálni a hétköznapokat. Amikor már lusták vagyunk udvarolni, csábítani, kívánatossá tenni magunkat – a mosakodást, a fogmosást, a fésülködést, a kölni használatát és a vonzó ruhát, pizsamát is beleértve. Minek? Hiszen már a miénk” – vallott őszintén boldog házasságáról Vágó István Bárdos Andrásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik