Szórakozás

VV Fecót bezárta az asszony!

Péntek este a ValóVilág teljes stábja, és a szereplők búcsúztatták a valóságshowt egy zártkörű rendezvényen. Egyedül Fecó nem jelent meg, az ok: Dya.

Újra együtt bulizhatott a VV5 összes lakója, ezúttal azonban már a műsor készítőivel és a csatorna vezetésével együtt. A meghívott vendégeken túl senki nem tehette be a lábát az Eiffel-téri szórakozóhelyre, még a játékosok családtagjai sem, így fordulhatott elő, hogy egy játékos nem jelent meg a fergeteges party-n. A Hír24 információ szerint Fecó felesége, Angéla nem vette volna jó néven, ha férje egy olyan társaságban bulizik teljes kontroll nélkül, amelynek tagja VV Dya, aki a napokban ország-világ előtt vállalta fel,
szerelmes a férfiba.
– Tudod, nekünk a hűtlenség tette próbára a kapcsolatunkat, én pedig biztos forrásból tudom, Dya érzelmei valósak Fecó iránt – mondta a Hír24-nek Angéla. – Kiderült, hogy én nem is mehetnék be ebbe a buliba, Fecóval pedig annyiban maradtunk, akkor ő sem megy. Nem szívesen engedtem volna oda, ahol Dya is ott van, de belátta, és ezzel egy újabb lépést tett affelé, hogy a bizalom újra visszaköltözzön az életünkbe – magyarázta Angéla.
Fecó azt mondja, annyira nem bánja, hogy egy bulit kihagyott most, úgyis annyi a teendője, hogy a jövő hét végéig azt sem tudja, mit csináljon.
– Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, ugyanakkor már látom, nekem kell tenni azért, hogy megvalósuljanak – magyarázta. – Azt hittem, hogy mézben úszik majd minden, egymást érik a haknik, de szó sincs erről.
Már látom, magamnak kell a dolgaimat intéznem, hogy egyről a kettőre jussunk. Diának négyszemközt is elmondtam, kitartok a feleségem és a gyerekeim mellett. Hiszem, hogy megértette – tette hozzá.

Informátorunk, aki maga is jelen volt a bulin, csak annyit közölt ezzel kapcsolatban: Dya remélte, hogy ott lesz Fecó. De hiába várta.


Fotó: RTL Klub

Szöveg

Ajánlott videó

Olvasói sztorik