Szórakozás

Hajbeültetésen esett át a Rocktenors egyik tagja

A frászt hozta a rajongóira Márk, amikor közösségi oldalán közölte, hogy műtét vár rá. Kiderült, csak egy hajbeültetésen esett át.

A szívbaj kerülgette a Rocktenors rajongóit, akik néhány napja egy nem túl bíztató bejegyzést olvashattak a fiúk közösségi oldalán. „Sziasztok! Egy pàr napig nem fogok tudni jelentkezni nektek, de a srácok majd írnak nektek. Drukkoljatok a kis műtéthez…” – írta közösségi oldalán Márk, akinek bejegyzésére számos rajongó fejezte ki aggodalmát. Márk ennek ellenére nem árult el többet, csupán annyit kért rajongóitól, hogy tartsák benne a lelket. „Aggodalomra semmi ok, már csak a mai nap van! Kibírom, mert sok erőt kapok tőletek” – írták a srácok a Facebookon, akiknek rajongótáborát egyáltalán nem csillapították ezek a bejegyzések.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Márk azonban tegnap lerántotta a lelpet, s hamar fény derült a műtét mibenlétére, ahogy annak súlyosságára is. „Kedves Mindenki! Túl vagyok rajta. A srácok tegnap be is jöttek meglátogatni a műtét közben. Nem titok már, hogy plasztikai sebészeten voltam, hajbeültetésen. Nem kell aggódni, minden a legnagyobb rendben van. Korábban már átestem egy ilyenen, ezért nem ért meglepetés. Egyedül csak annyi, hogy a mennyiség duplája lett az előzőhöz képest” – árulta el a nagy titkot a Rocktenors tagja, Márk, aki tizenkilenc éves kora óta küzd genetikai kopaszsága ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik