Szórakozás

Balesetet szenvedett a magyar előadó kisfia

Kulcscsonttörést szenvedett Terry Black kisfia, Danika. Napokon belül az is kiderül, hogy operálni kell-e, vagy elkerülhető a beavatkozás.

Terry a Hír24-nek elmesélte, hogy Danikával és Fannikával néhány nappal ezelőtt Mosonmagyaróvárra utaztak, hogy meglátogassák rokonaikat. A családtagok ajándékkal kedveskedtek a kicsiknek, Fanni egy biciklit kapott. Terry szerint Dani úgy érezte, hogy neki feltétlenül ki kell próbálnia az új bringát, ráadásul nem is akárhol, hanem a gáton. A kísérlet azonban nem úgy sült el, ahogyan tervezte, így nagyot bukott a járgánnyal. Annyira szerencsétlenül esett, hogy eltörte a kulcscsontját, persze ezt az első pillanatban senki nem sejtette. Csak azt tudták, hogy Danika erős fájdalmakra panaszkodik, így azonnal bevitték a helyi kórházba.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Terry azt mondja, bár nyilvánvaló volt, hogy a gyerek nagyon szenved, még csak egy fájdalomcsillapítót sem adtak neki, a kezét felkötötték és azt mondták, hétfőn jelentkezzenek Budapesten, a baleseti sebészeten. Az aggódó apuka persze nem akarta, hogy Danika még tovább szenvedjen, ezért még hétvégén bevitték a balesetibe, ahol megállapították, hogy nagyobb a baj, mint amire először gondoltak, ugyanis a gyereknek eltörött a kulcscsontja. Azonnal szakszerűen ellátták, de azt is közölték Terryvel, hogy nem kizárt a műtét sem, ezt azonban attól tették függővé, hogyan javul Danika állapota.

Terry szerint kisfia nagyon el van keseredve, ugyanis nem tud iskolába menni és a németországi baráti látogatást is le kellett mondaniuk, hiszen Danika nem mozoghat. A híresség bízik abban, hogy gyermekét nem kell megoperálni. A 11 éves kisfiú eddig ugyanis még egyetlen egyszer sem volt kórházban, éppen ezért nagyon fél tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik