Szórakozás

Damu anyja összeomlott

Szinte az ítélethirdetés után néhány perccel értesítették Damu Roland édesanyját, fia börtönbe kerül. Ica nénit letaglózta a hír.

Noha állítása szerint nem volt jó a viszonyuk, és fia szégyellte őt, a jogerős börtönbüntetés híre Damu Roland édesanyját is padlóra küldte. Ica néni lelkileg fel volt készülve a legrosszabbra, telefonját ki is kapcsolta, tartva az újságírók, a rokonok és ismerősök rohamától. Közeli családtagját azonban elértük, aki név nélkül elárulta nekünk, az egész családot megviselte a hír.


“Azért csak a fiáról van szó, bármilyen is a viszonyuk” – mondta a Hír24-nek a rokon. – “Az elmúlt hetekben eljöhetett volna hozzá, nem jött, szorított neki mindenki, de hiába. Az elsőfokú ítélet után csoda kellett volna a felmentéséhez. Ica néni teljesen összetört. Gyakran jár át Roli húgához, Klaudiához. Mára is megbeszélték, hogy ott lesz. A lánynak ugyanis ma van a névnapja. Mit mondjak? Nem így tervezték. Az ünnep így szomorú, és megdöbbentő is egyben” – magyarázta tegnap telefonon a családtag.

Ica néni korábban egy televízió-műsorban elmondta, ő soha nem emelt kezet fiára, és fordítva sem történt meg, ám volt férjétől olykor kapott pofont. A rokonok egyébként szinte egy emberként azt mondják, ez állhat a háttérben, ezért távolodott el Roland és édesanyja egymástól. Egy dolog azonban nem kizárt, anyja a fővárosban látogatja meg fiát, még mielőtt Damunak börtönbe kell vonulnia. A fővárost ugyanis ő nem hagyhatja el. A kérdés csak az: jelen helyzetben ad-e még egy esélyt a nőnek, akinek az életét köszönheti? Damut hiába próbáltuk meg elérni, nem vette fel a telefonját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik