Szórakozás

Környezettudatos celebek

A sztárok közül sokan jótékony célra használják fel a hírnevüket, számos celeb a természetvédelem áll mellett ki. Nézzük, kik ők!

Hollywood egyik legismertebb környezetvédő aktivistája Daryl Hannah. Házában az energiaellátást napelemek segítségével nyeri, a mosogatáshoz a fürdéshez használt vizet némileg tisztítva újra felhasználja. Autója biodízellel működik. Vásárláskor figyel arra, hogy olyan termékeket vegyen, amik előállítása során sem károsítják a természetet.Ezeken túl egy környezetvédő televíziós-műsor házigazdája is.

Cameron Diaz az elsők között állt a zöld mozgalom mellé. Nevét adta egy sorozathoz, amely környezettudatos utazásokkal foglalkozott, különös figyelmet fordítva arra, miként lehet csökkenteni a levegő karbon-szennyeződését.

Hazánk hírességei is sokszor felemelik a szavukat a környezettudatos magatartás mellett. Kiemelkedik közülük Novák Péter. Jellemzően a zenész, énekes, szövegíró a műsorvezetője az ország különböző pontjain megrendezésre kerül figyelemfelkeltő rendezvényeknek, de vett már részt környezetvédelmi rekordkísérletben, vagy oktatott gyerekeket energiatakarékosságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik