Szórakozás

Elfogták a lajosmizsei takarékszövetkezetet kirabló férfit

Elfogtak egy 33 éves férfit, akit a lajosmizsei takarékszövetkezet kirablásával gyanúsítanak.

a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Nyíkos Tamás főhadnagy emlékeztetett arra, hogy a takarékszövetkezetet március 7-én délután, záráskor rabolta ki egy férfi, fegyverhez hasonlító tárggyal a pénztárban lévő készpénzt követelte.

A pénzintézetben ekkor már csak három alkalmazott tartózkodott, akik közül az egyik 1,5 millió forintot adott át a rablónak, aki ezt követően azonnal elmenekült – tette hozzá.

A szóvivő közölte: a rendőrök még a rablás estéjén személyleírás alapján azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit, aki békéscsabai állandó lakcímmel rendelkezik, de Dunaharasztiban és Örkényben is szokott lakni.
Ezután elfogatóparancsot adtak ki ellene, amely alapján az Örkényi Rendőrőrs március 14-én őrizetbe vette, majd a nyomozási bíró előzetes letartóztatásba helyezte – ismertette Nyíkos Tamás.

A nyomozás nem zárult le, több részlet tisztázása és további nyomozati cselekmények elvégzése mellett azt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya tovább folytatja – fűzte hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik