Szórakozás

Beteg lett Brad Pitték magyar szakácsa

Kiss Mariann néhány nappal ezelőtt volt kontrollvizsgálaton, és megállapították, hogy a korábban a szervezetében felfedezett polipok már semmiféle problémát nem okoznak számára. Az ismert szakács tünetmentes és egészséges.

Mariannt a legtöbben úgy ismerik, mint Brad Pitték magyarországi szakácsát, pedig rajtuk kívül is számos hírességre főzött már. Emellett támogatja a Magyar Rákellenes Liga munkáját is, már csak személyes érintettsége miatt is.


Mariann már jól van (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Mariann a Hír24-nek elmondta, hogy 2008-ban a vastagbelén és a vékonybelén is polipokat fedeztek fel, amelyek akár rosszindulatúak is lehettek volna, de szerencsére nála nem váltak azzá. Az elvátozás ugyanakkor annyira elburjánzott, hogy  akár halálos is lehetett volna, ha időben nem fedezik fel. Az ismert szakács eleinte azt hitte, azért fáj rendszeresen a gyomra, mert a konyhában állandóan kóstolgat. Ám amikor elment egy kivizsgálásra, kiderült, polipok vannak a szervezetében, amelyek ráadásul gyorsan nőnek, terjeszkednek. A híresség nem tagadja, hogy nagyon megijedt a diagnózistól. Orvosai szerencsére nem a drasztikus műtéti beavatkozást javasolták számára, hanem az életmódváltást. Mariann ekkor értette meg igazán, milyen nagy jelentősége van a helyes táplálkozásnak. Sok dologról lemondott, amit korábban fogyasztott, de megérte, ugyanis mostanra tünetmentessé vált.

A sztárok szakácsa azt mondja, ha valaki meg szeretné előzni a rákot, le kell mondania a vörös húsokról, és a többi fajtából is csak nagyon keveset szabad enni. A halat azonban jó szívvel javasolja, mint ahogyan a nyers, zöldségeket és a piros bogyós gyümölcsöket is. Ezek mind nagy szerepet játszanak a rákos betegségek kialakulásának megelőzésében. Javasolt továbbá kis mennyiségű, jó minőségű vörösbor fogyasztása, de kerülni kell a savasító ételeket és italokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik