Szórakozás

Élvezi, hogy gonosz – Hatalmasat változott a TV2 sztárja

Féltékeny hárpiaként tért vissza a Jóban Rosszban sorozatba Végh Judit. A színésznő élvezi, hogy végre nem naivát kell alakítania.

2010 ősze óta nem láthattuk a TV2 képernyőjén Végh Juditot. A csinos színésznőt várandóssága miatt írták ki akkoriban a Jóban Rosszban sorozatból. Judit 2011-ben adott életet kisfiának, hónapokkal ezelőtt pedig újra kamerák elé állt. Eleinte a kis Bencét is magával vitte a forgatásokra, akire kollégái szívesen vigyáztak, most pedig bébiszittert fogadott gyermeke mellé.

Judit bevallotta, már nagyon hiányzott neki a munka, így hatalmas örömmel tért vissza a Csillagvirág Klinika díszletei közé és bújt Steiner Dóra doktornő bőrébe. A fiatal orvos megformálása azonban új kihívás elé állította a színésznőt, ugyanis karaktere hatalmas változáson ment keresztül, igazi intrikus lett.

“Eddig egy kedves doktornő voltam, aki nagyon szerette a munkáját, most pedig kifejezetten negatív szerepet játszom.” – mesélte Dóra, aki azt is hozzátette kifejezetten élvezi, hogy új arcát mutathatja meg. “Amikor eljöttem még nem tudtam, hogy így lesz, a visszatérésem előtt mondta a producer, Nagy Tamás, hogy milyen irányban változott a karakterem. Nem is tudtam, hogy ez ennyire jó, hiszen a színházban is többnyire naivaszerepeket kaptam”  – vallotta a színésznő.

Judit arról is mesélt, szülés előtt úgy gondolta, hogy Bence három hónapos korában már munkába áll, de amikor eljött az idő, még nem érezte, hogy otthon tudja hagyni a kisfiát, így kicsit késett a visszatérés.

 


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik