Szórakozás

Száraz Dénes a családért mindent feladna

A Jóban Rosszban színésze felesége és leendő gyermeke boldogságáért mindent megtenne.

A sorozatban éppen papi hivatása és szerelme, Betty között őrlődik, mely küzdelemben úgy tűnik, az érzelmek győzedelmeskednek. Valószínűleg a való életben sem döntene másként.

A népszerű sorozat Tamás atyája úgy dönt, teret enged a Betty iránt érzett szerelmének és kútba dobja hivatását, mellyel egész élete megváltozhat. Hétköznapjaiban sem habozna, ha szerettei boldogságáért kellene kiállnia. Mégis úgy véli, az embernek teljesen sosem szabad feladnia egyéniségét. Szívesen lepi meg párját a hétköznapokban, de volt már hogy órákat utazott, hogy néhány szál rózsával engesztelje ki akkori szerelmét.

„A rosszat valahogy mindig képes voltam elengedni a fülem mellett, de a jóért mindig kiálltam, főleg ha a szeretteimről volt szó. A feleségemért, ahogyan a születendő gyermekemért mindent megtennék, vagy éppen feladnék, ha attól nekik jobb lesz. De nem gondolom, hogy egy embernek feltétlenül az a jó, ha teljesen megfeledkezik a saját életéről. Egy részről próbálnunk kell hűnek maradni magunkhoz. Ha valaki nagyon rosszul érzi magát a munkahelyén, de mégis ott marad, a családja érdekében, lehet boldogtalanabb lesz az életük, mintha anyagi mélypontra jutnának.” – mesél a családközpontúságáról Szárat Dénes.

„Nagyon sokat dolgozom, ezért örülök, ha egyáltalán jut időm arra, hogy otthon legyek kicsit a feleségemmel. A hétköznapi rohanásban kevesebb időm jut arra, hogy meglepjem, ezen mindenképpen igyekszem változtatni. Persze van, hogy főzöm valami finomat, vagy szervezek egy hétvégi kiruccanást. Még fiatalkoromban volt, hogy az akkori párom után órákat utaztam vidékre, hogy egy összezörrenést rendezzek vele egy csokor rózsa kíséretében vagy, hogy késő estétől reggelig vártam egy lányra az ajtaja előtt.” – emlékszik vissza a Glamour díjára is jelölt színész.

Az, hogy a papi hivatásért tett eskü feloldozása minden akadályt elgördít-e Betty és Tamás atya boldogságának útjából az a dupla epizódokkal jelentkező Jóban Rosszban legújabb részeiből kiderül!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik